Hos CENTER FOR MADMISBRUG kombinerer vi flere psykologiske teorier, herunder:

 • DEN KOGNITIVE ADFÆRDSTERAPI
 • EVOLUTION & ADFÆRDSPSYKOLOGI
 • EKSISTENTIEL & HUMANISTISK TERAPI
 • PSYKODYNAMISK & PSYKOANALYTISK TERAPI
 • DEBBIE FORDS SKYGGETEORI & SKYGGEARBEJDE
 • NEUROLINGVISTISK PROGRAMMING
 • ENNEAGRAMMET
 • PH-LIVSDESIGN 

Vores behandlingmetoder er afprøvet og testet af tusindvis af mennesker med spiseforvirring, madmisbrug og konsekvenser deraf. 

Vi sammensætter altid behandlingsmetoden ud fra det enkelte menneske.

 

VI ANVENDER I PRAKSIS:

 • Individuel terapi
 • Undervisning i adfærdsmønstre
 • Gruppeterapi

FORMÅL

Formålet med behandlingen hos CENTER FOR MADMISBRUG er at bryde den adfærd og de mønstre der ligger til grund for de ubehagelige konsekvenser som personen oplever. 

Når vi forstår hvorfra et mønster er opstået og at vores mønster faktisk er blevet skabt som en mestringsstrategi, altså som en hjælp til os, for at kunne håndtere forskellige udfordringer, så oplever vi også at vi er klar til at give slip på det. 

Samtidig er det afgørende at personen får nye færdigheder, til netop at håndtere livets udfordringer. 

Vi møder altid mennesker i det uperfekte. Vi ved, accepterer og forstår, at alle mennesker er perfekte i det uperfekte og styrken findes deri. Skyld, skam og lavt selvværd har sin oprindelse i at vi ikke accepterer os selv, føler os forkerte og ikke mestrer at elske os selv, for den vi er. Dette hamsterhjul resulterer blandt andet i “selvskadende adfærd” som et madmisbrug kan anses for, men samtidig som en mestringsstrategi for at håndtere livet og dets udfordringer. 

Et dårligt mønster er vanehandlinger og vanetanker. Dette betyder at vi mennesker er underlagt at tænke de samme tanker igen og igen, og udføre de samme handlinger, igen og igen. Selvom hverken tanken eller handlingen fører til et bedre resultat og vi føler os fanget i gentagelserne. 

Når vi forstår at vi har magten til at tænke og handle anderledes, frigives der en enorm stor mængde kraft og beslutningslyst, og vi opnår en følelse af frihed og vilje til at ændre mønstret. Vi forstår og føler nu at vi ikke længere er bundet “af det gamle”. Dette er det første skridt til at ændre adfærd og resultater, samt at bryde det fastkørte mønster og tilstand. 

 

RESULTATET

Resultatet af et behandlingsforløb hos CENTER FOR MADMISBRUG er at du ikke længere er det vi kalder madmisbruger. At du ikke længere spiser på dine følelser og er fri af konsekvenserne deraf. Du bruger ikke længere mad til at håndtere dine følelser. 

Underliggende betyder det at dit selvværd, din selvtillid, og dit værd er forandret. Du har fået helt nye færdigheder og anvender ikke længere de gamle strategier. Du oplever at livet føles lettere og lysere, og dine drømme for fremtiden føles tydeligere og opnåelige. 

Du kommer ud med en fyldt værktøjskasse, til at få et lykkeligt liv hvor du har magten over dine resultater.

BLIV KONTAKTET HER

]

LÆS SENESTE BLOGINDLÆG HER

Madmisbrug